Novinky v Masters

Soutěž TOP TEN

13.září 2019

V odpovědi na dotazy týkající se soutěže TOP - TEN připomínáme pravidla: Soutěž se počítá napříč všech bodovacích kategorií a pořadí určuje celkový počet dosažených bodů za všech závodů, kterých se závodník zúčastnil. (započítávají se i body ze závodů nad počet 15) + body z účasti na závodech MS MASTERS – UCI (MS Poznaň) v časovce a v silničním závodě s koeficientem 4 + závod MS v Sankt Johannu v časovce jednotlivců a v silničním závodě s koef. 3 .
V celkovém hodnocení TOP TEN obdrží poháry závodníci na 1. – 10 místě.
Celkové pořadí TOP TEN bohužel nemáme k disposici a bude nutno spočítat pořadí z cca prvních 20 ti závodníků s nejvyšším bodovým ziskem tj. všech, kteří v součtu všech závodů překročí hranici cca 700 bodů. Aby bylo možno k nim připočítat i body za MS Poznaň a za MS St. Johann a na nikoho jsme nezapomněli, potřebujeme od všech, kteří dosáhnou zmíněných cca 700 bodů, mají šanci se umístit v TOP TEN a účastnili se závodů MS, aby zaslali svoje výsledky z těchto závodů mailem na kubin@markus.cz.

Dresy MS Poznaň - možnost zapůjčení

13.srpna 2019

Máme dobrou zprávu pro statující na MS Poznaň. Karel Kopr vyjednal na ČSC následující: (cituji jeho zprávu) Zájemci uvedení v tabulce (Mistři republiky nebo divoké karty), pokud chtějí, dostanou zapůjčit na svazu od Sváti Henkeho reprezentační dresy, ať si vezmou licenci a vytištěnou registraci z emailu, která jim přijde po zaplacení startovného, jinak dres zapůjčit nelze. Úřední hodiny Svati jsou Po a Út od 8 do 15:00 po telefonické domluvě lze i jindy.

Dresy na MS Poznaň

5.srpna 2019

Všem zájemcům o reprezentační dresy nebo kombinézy pro MS Poznaň bohužel musíme oznámit, že se nepodařilo zajistit jejich urychlenou výrobu u firmy KALAS, takže každý s účastníků, pokud je nemá, bude zřejmě muset si jejich výrobu nebo zapůjčení zajistit sám. Na internetu lze najít odkazy, kde se eventuálně dají objednat nebo koupit.

MS Poznaň

3.srpna 2019

Ještě krátké zprávy pro účastníky MS a žadatele o divoké karty:

1) Divoké karty - vzhledem k neobsazeným 5 ti místům vyhrazeným pro ženy, je možné tyto místa použít pro muže, takže dva náhradníci Jiří Hledík a Josef Koloc budou v seznamu doplněni o další tři dle pořadí v ELM - 8. Lukáš Vodička, 9. Martin Kubala, 10. Libor Zajíc,
2) Mistři republiky - Dodatečně budou do seznamu zapsáni František Landa a Luděk Blinka, pokud by se ještě někdo z mistrů republiky chtěl nahlásit, je možné poslat do pondělí cca 8.00 zaslat požadavek s UCI-ID kódem a disciplínou mailem na kubin@markus.cz (každý MR v TT nebo v sil. závodě má možnost startovat v obou discilínách)
3) Lékařské potvrzení letos nebude vyžadováno - postačí platná mezinárodní licence UCI, kterou všichni, kteří nahlásili UCI-ID kód mají a kterou je nutné vzít s sebou!!

Je potřeba, aby všichni zmínění, pokud to již nenapsali dříve, upřesnili zda chtějí startovat v časovce v silničním závodě nebo v obojím. I. Kubín

Monaco - zrušeno

2.srpna 2019

Z technických důvodů dnes pořadatel Velké ceny Monaca oznámil, že se závod neuskuteční!

MS Poznaň

1.srpna 2019

Dnes byl odeslán E-mail na UCI se seznamem uchazečů o divokou kartu na MS Poznaň. Dle předem určeného kritéria - pořadí v ELM bylo vybráno 5 uchazečů: Zdeněk Drábek 1. místo kat. M40, Jiří Holas 1.místo kat. M60, Jiří Baier 1. místo kat. M35, Karel Kopr 2. místo (571 bodů) kat. M45 a Michal Šmahel 2. místo (491 bodů) kat. M 30. Jako případní náhradníci byli do seznamu pod čarou připsáni Jiří Hledík 2. místo (477 bodů ) kat. M55 a Josef Koloc 3. místo (701 bodů) kat. M75. Dále byl odeslán seznam zájemců přihlášených jako mistři republiky ve svých kategoriích, Jsou to Zuzana Dlabová, Tereza Višňálková a Ladislav Vlček pro silniční závod a Petr Čapek, Karel Petera, Josef Burgr, Ludvík Killinger, Tereza Višňálková a Ladislav Vlček pro časovku. Zmínění uchazeči by měli dostat na svůj mail během několika dnů potvrzení od UCI a pokyny k registraci.

MS Poznaň, celkové pořadí ELM

29.července 2019

Dnes byl odeslán E-mail všem zájemcům, kteří potvrdili zájem o MS v Poznani zasláním mailu na kubin@markus.cz buď jako mistři republiky v příslušné kat. (po 5ti letech) nebo jako žadatelé o divokou kartu. Pořadí zájemců divokou kartu, bylo stanoveno na základě celkového pořadí ELM k dnešnímu dni, které je uvedeno v sekci - články s diskusí, protože zpracování výsledků časovek dvojic a trojic v kalendáři závodů nám správce stránek doposud neprovedl. Prosím všechny zájemce o MS o vyplnění zaslaných tabulek a závazné potvrzení zájmu, případně, pokud někdo zaslal žádost a nedostal odpověď, aby se přihlásil - poslal mail znovu nebo zavolal. I. Kubín - mail: kubin@markus.cz, tel. 737 239 571

Celkové výsledky ELM k 29.7.2019

29.července 2019

Anketa Naši sponzoři
  • Sponzor internetu
  • Sponzor startovních čísel
  • Partner soutěže
  • Partner soutěže
  • Partner soutěže

tvorba webových stránek        |        webhosting a servery