+ Vložit příspěvek

Diskuse

#587

Jiří Belfín reagoval na:9.října 2021, 21:21 hod

#585,Josef Říha 2.října 2021, 21:36 hod

Moje poslední vyjádření. Já jsem na rozdíl od Vás alespoň uznal své pochybení ohledně licence. Z Vaší strany jsem se nedočkal žádného uznání Vašich chyb a že jich bylo dost. Mám naprosto stejný názor jako Jaroslav Halík. Způsob Vašeho odůvodnění byl hlavním důvodem, že jsem vše zveřejnil. Rozhodně nejsem podvodník, mé svědomí je naprosto čisté.
Pokud chcete důkazy o změně propozic, není problém. Koneckonců jste mi ho sám poslal. Na původních propozicích jsou kategorie rozděleny A, B, C, D, E, F a ženy Ž30, Ž40, Ž50, Ž60. Dle Vašich pravidel bylo třeba alespoň 5 závodníků v kategorii, aby bylo možné kategorii vyhodnotit. Vy sám jste mi poslal v příloze mailu o mé diskvalifikaci upravené propozice, kde už jsou uvedeny pouze kategorie A, B, C, D, E, F. Ono by totiž nešlo vyhlásit kategorie žen, "chápu", bylo to třeba upravit.
Tímto nechci nikoho ze závodníků poškodit a ani jsem nikdy nechtěl. Jen obhajuji svou pověst. Dál už se k tomu vyjadřovat nebudu.
P.S.: Když tě někde chtít nebudou, tak prostě nebudou."

#586

Jaroslav Halík reagoval na:3.října 2021, 12:48 hod

#585,Josef Říha 2.října 2021, 21:36 hod

Ale část toho odůvodnění "tím získal významnou výhodu..." jste si mohli odpustit, to z něj dělá trošku podvodníka a pravda to není a asi se ho to i dotklo. Volit slova jako bohužel doplatil na neznalost pravidel (taky je neznám) a bylo by to víc v klidu. Vždyť je to jen zábava.

#585

Josef Říha reagoval na:2.října 2021, 21:36 hod

#584,Miroslav Joza 2.října 2021, 16:02 hod

Už se na to vykašlete. Nevíte o tom nic a jen tu vymyslíte spolu s většinou nesmyslný teorie!
Jiří Belfín uznal svoji chybu! Byl DSQ naprosto v souladu s pravidly ČSC na základě řádně podaného protestu! Můžeme mít na věc ohledně licenci rozdílné názory, ale pravidla jsou platná. S oběma pány řediteli jsem hovořil a vydali poté prohlášení, které vydali!
Aktuálně se Jiří Belfín připravuje na MS Masters na divokou kartu, o kterou požádal a ze strany Extraligy Masters bylo vyhověno…
Chyba jednotlivce, kdy si řádně neprostudoval pravidla, znamená, ze tu na sebe budeme kydat špínu?
Já se nebojim rict z pohledu pořadatele, ze se dá rada věci vylepšit, ale nejedna se v ŽÁDNÉM případě o provinění se vůči pravidlům!
Propozice se nezměnily, jak bylo nepravdivé uvedeno - předložte důkazy!
O účast jiných lig jsem požádal v nejlepší víře účasti co největšího počtu závodníků a skvělého mistraku! Ze startovneho ve výši 250 Kč jsem platil každému 130 Kč na guláš a pití! Plus zbytek rozdělil do finančních cen. Celkove jsem za tento víkend, kdy se jela casovka a silnice, na NULE a to nepočítám můj čas.
Další omyl je účast v Giant lize - účastnit se můžete i s licencí Masters… a ano, jedete v jednom balíku s Elite, sam jsem loni absolvoval s licenci Masters…
Lidsky je mi velmi lito Jirky. Dozvěděl jsem se, ze na sobě opravdu maka a přeju mu to nejlepší! On se však rozhodl pořídit si licenci a tím dodržovat pravidla ČSC!
Řada závodníků s licencí Elite mi volala a moje komunikace byla vždy zřetelná a to, že startují v M jako příchozí…
Takže z chyby jednotlivce nepaušalizujme…

#584

Miroslav Joza reagoval na:2.října 2021, 16:02 hod

#583,Lukáš Vodička 1.října 2021, 11:13 hod

Lukáši, Lukáši... zato vy ty pány znáte pravděpodobně velice dobře, když se kvůli vám tak snažili Jirku Belfína odstranit z cesty :)

#583

Lukáš Vodička reagoval na:1.října 2021, 11:13 hod

#582,Kamil Koprnický 28.září 2021, 09:13 hod

Kamile, Kamile... To snad nebylo nutné, urážet takhle naslepo lidi, které osobně neznáte. Ty komunisty jste si mohl odpustit.

#582

Kamil Koprnický napsal:28.září 2021, 09:13 hod

Ahoj nebo raději Dobrý den,
asi před 15 lety mě napadlo, že bych nějaký z vašich závodů mohl jet. Bohužel jsem stejně jako Jirka Belfín měl licenci Elite, abych mohl jezdit plzeňskou Lopatárnu a s0em tam si zkusit objet Český pohár. Když jsem se podíval na vaše stránky a vaše nesmyslná pravidla, hned mě přešla chuť.
Možná by stálo za to, abyste z té vaší 30 let staré komunistické ulity vylezli a závody se snažili pokud možno popularizovat, aby na ně jezdilo pokud možno více lidí. Vy na jednu stranu chcete vybrat nějaké peníze od startujících (což zcela chápu, protože něco uspořádat je hodně složité a něco to stojí), na druhou stranu nechcete, aby tam vyhrál někdo jiný než z těch stále se opakujících jmen.
Jak tady psali lidé přede mnou, podívejte se, jak vypadají startovní listiny "amatérských" lig i té vaší - "mladší" kategorie tam jezdí jednotky lidí, pokud to tak bude pokračovat, za chvíli tam nebude jezdit nikdo.

#581

Jaroslav Halík reagoval na:27.září 2021, 23:45 hod

#580,Jakub Vyplel 27.září 2021, 07:55 hod

Celoroční soutěž EL Masters je již 2 roky zrušená, loni se přicucla na UAC, letos jen minimum závodů na poslední chvíli. Kdyby nepřijeli lidi, co jezdí UAC, MP, Roadcup, JAL....nebude tam skoro nikdo. Belfín přispěl svazu 500,- a byl za to potrestán.

#580

Jakub Vyplel napsal:27.září 2021, 07:55 hod

Taky jsem jel v Pardubicích, když už nepotřebuju tu licenci masters. Ale jakou zvolit kategorii? Mají v přihlašovacím formuláři na webu kategorie A-F a M. Co je M... kouknu na pravidla ELM. Hm, pravidla pro rok 2021 tam nejsou. Tak kouknu na pravidla 2020 - M jsou ročníky 1991-2002. Tak to není pro mě. Kdyby to bylo jako v roce 2019, tak vybírám M, kam patří i ČSC Elita. Takže nakonec vybírám podle věku B a tím jsem zjevně udělal stejnou chybu jako Jirka. Možná mě diskvalifikují, možná dokonce dostanu pokutu a možná se nic nestane, když jsem stejně žádný slušný výsledek (naštěstí) nezajel.

Když naše liga (ZAL, stejně tak i JAL) pořádá svůj mistrovský závod, tak vyhlásí jako mistra nejvýše umístěného člena v dané kategorii. Pořadatel v Pardubicích si pozve amatéry bez licence Masters, ale při prezentaci neřeší, kdo může být vyhlášen jako mistr a kdo ne. Mohli ten mistrovský dres dát nejvýše umístěným držitelům licence Masters a poslat je do Bosny.

Když pan Říha žádal o propagaci tohoto závodu na našich stránkách, psal i tom, že "je třeba si pomáhat". No tak jsme si pomohli. Pozvali jsme naše členy na jejich závody, přijeli jsme tam a rozšířili trochu konkurenci. A oni nás za to umlátí licenčním řádem.

#579

Martin Kubala napsal:26.září 2021, 13:49 hod

Bordel na straně pořadatelů. Kontrola licenci by měla být nedílnou součástí prezentace. Stačí si představit, že takhle pustíte "eliťáka" do hromadného závodu, on tam pro někoho odtahá závod, zařídí mu výsledek, a pak se dodatečně nechá diskvalifikovat, když předtím změnil průběh celé soutěže, tak to taky moc na klidu nepřidá.
Co se týče diskvalifikace p. Belfína - na jednu stranu jeho pochybení, na stranu druhou, pokud byste při zápisu trvali na kontrole licencí, mohlo se na to přijít už před startem, Belfín se mohl zapsat aspoň do kategorie M, páč co jiného by mu asi zbývalo, když už byl fyzicky přítomen a nemusely dodatečně řešit takové sr..ky..

#578

Bohumil napsal:25.září 2021, 19:19 hod

Tak tohle je fakt hnus na blití!!! Páni ředitelé by měli měřit stejným metrem a ne po závodě na nátlak těch kterým to nevyhovuje měnit pořadí. Jestliže tam řešíte licenci elite, je vidět že jste dneska úplně mimo mísu a ztrácíte přehled o tom jak to funguje, především p. Klicpera. Tímto se tímto musím zastat Jirky Belfína, protože to není žádný eliťák s cyklistickou historií, kdy by třeba jezdil dříve v nějakém týmu. Na kole začal závodit až kolem čtyřicítky a ke svým výsledkům se dopracoval pílí, vůlí a disciplínou. A proč mají někteří amatéři licenci - vysvětlím. U nás na západě čech je velice populární kritérium na Lopatárně, poslední roky tzv Giant liga. Dříve jsme se mohli jako amíci svézt s profíkama a eliťákama na oválu a stačila nám k tomu licence naší ligy. Bohužel to min. poslední tři roky lze jen s licencí elite. Proto i v našem týmu CK Kramolín to chodí takto. Předseda se zeptá- kluci kdo chcete licenci a pár lidí řekne já, já, tak si připravte 500, já to zařídím, mimochodem jsou mezi nimi i lidé, kteří svojí výkoností nejezdí ani v polovině pole své kat mezi amíkama. Takže se vás ptám ptám a požaduji veřejné vysvětlení. Získá tímto člověk nějakou výhodu? Stane se ze mě eliťák, když pošlu někam 500 a dostanu kartičku? Sám jsem to dříve také párkrát jel a i dnes se objeví s prominutím cyklističtí nýmandi, kteří si to chtějí zkusit a třeba dostanou kolo už po 3-5ti kolech. Jsou z nich profíci? mají pak výhodu? Proč jezdci masters jezdí naše ligy a dokonce i MČR amatérů, pak ať vrátí dresy a medaile i oni, jak je vidět, platí zde pořekadlo, že trefená husa se vždycky ozve. Koukněte se na výsledky kdo tam z nich byl. V našich ligach jezdí i bývalí profíci apod., Měli by to jezdit? Ano my jsme rádi že se sejde více lidí a že si zazávodíme. A to že se pak nesejde 5 lidí v kat? co na to říci. Měli by jste se snažit lidi přilákat a zpopularizovat tento sport, ale rozhodně ne takto. Eliťák není ten kdo si licenci koupí. U nás v lize má licenci spoustu lidí i když za celý rok nic nejedou a pokud vím tak mezi ně patří i Jirka Belfín, Jelikož také jezdím JAL i ZAL a on odjel prakticky všechny závody plus nějaké jiné když byl volný víkend, tak si nedokážu představit kdy by jezdil elite. A hlavně jestli že nenapíšete jasné pravidla na 2021 dávejte chybu sobě. Např. u nás na stránkach koloval článek- přijďte si zazávodit na mis. masters, není nutná licence v žádné lize, registrace apod. Zkuste se podívat jak vypadají dnešní výsledky dvacátníků a třicátníků v ligach. jedním slovem katastrofa. Vlastně být celkově na bedně nemusíte být ani žádnej cyklista, stačí odjet 2/3 závodů a můžete vyhrát. Jen proto, že nikdo nejezdí a druhému stačí 5 z 10ti závodů? Kdo vám za pár let bude jezdit masters, to by jste měli řešit, ne to že si někdo koupil kartičku, tím výhodu nezískal. Když to řešíte, pak si nejdříve zjistěte zda opravdu elite jezdí. Vítězství si vybojoval zcela poctivě a proto právě on má mít nárok jet MS. S pozdravem B. Matoušek


tvorba webových stránek        |        webhosting a servery