Novinky v Masters

Celkové výsledky - Rašovka časovka

25.června 2018

Celkové výsledky - TdMS

24.června 2018

Závody č. 25 a č. 26 v Lučanech nad Nisou odpadají

12.června 2018

Z technických a bezpečnostních důvodů jsou závody plánované na víkend 30. 6. a 1. 7. zrušeny bez náhrady. Všem závodníkům se velmi omlouváme.
M. Wűrz

Informace Lučany nad Nisou

5.června 2018

Závody v Lučanech doznaly některých úprav vzhledem k situaci budování silnice mezi Karlovem a Josefovým Dolem. Bude použit nový okruh s průjezdem obce Bedřichov. Dále je prohozen termín závodů - sobota 30. 6. 2018 se pojedou Lučanské okruhy a neděle 1. 7. 2018 se uskuteční časovka na Bramberk. Bližší informace naleznete v sekci Kalendář závodů - propozice. Přihlašování je již aktivní.
S pozdravem Martin Wűrz

Celkové výsledky kritéria ve Chvaleticích vč. příchozích

3.června 2018

Celkové výsledky kritéria ve Chvaleticích vč. příchozích

Závody Chvaletice a Mcely

3.června 2018

Celkové výsledky kritéria ve Chvaleticích vč. příchozích budou vloženy do sekce články s diskuzí. Celkové výsledky silničního závodu Mcely je možné najít na stránkách Sportchallenge.cz

Ohlédnutí za závody v Bělči.

27.května 2018

V diskuzi uvítáme připomínky a případná doporučení k dalším společným závodům UAC a MASTERS stejně tak jako vzpomínky na Luďka a Vráťu.
I. Kubín

Ohlédnutí za závody v Bělči.

27.května 2018

Minulý víkend proběhly dva tradiční závody v Bělči. Časovka - memoriál Vráti Kubeše a silniční závod memoriál Luďka Hykla – dvou vrstevníků vynikajících cyklistů, několikanásobných mistrů republiky a skvělých reprezentantů veteránské cyklistiky doma i v zahraničí. Luděk Hykl byl i zakladatel a pořadatel obou závodů (foto v sekci články s diskusí) . Pořádal je jak pro amatérskou ligu UAC, tak i pro veteránskou ligu MASTERS. Letos se nám podařilo dohodnout uspořádání obou závodů pro obě soutěže v jednom termínu. Hlavním pořadatelem byl Pavel Zach z organizace Sport pomáhá (ANO, ANO z.s. ), ale velkou měrou se o uspořádání zasloužila i paní Jitka Samcová(Hyklová) – dcera Luďka Hykla. Za uspořádání závodu děkujeme a věříme, že se podaří stejně dobře uspořádat i další ročníky stejně tak jako další společné závody UAC a MASTERS. Pro další pořádání společných závodů uvítáme v sekci články s diskuzí, případné připomínky a doporučení.
I. Kubín

Anketa Naši sponzoři
  • Sponzor internetu
  • Sponzor startovních čísel
  • Partner soutěže
  • Partner soutěže
  • Partner soutěže

tvorba webových stránek        |        webhosting a servery