Slavnostní vyhlášení ELM 2012

Vyhlášení ELM 2012 se uskuteční dne 3.11.2012 v Liberci, v restauraci Centrum (SOŠGS) na Králově háji. Zahájení je v 16,30 hodin. Vyhlášeno bude prvních 5 závodníků v každé soutěži časovkářského a silničního poháru, prvních 5 závodníků z každé bodovací kategorie ELM vč. kategorií žen, (kde ale v kat."Ž" a "Ž 60" bude vyhlášena pouze vítězka a v kat "Ž 40" pouze prvé 3 závodnice). Dále bude vyhlášeno 10 nejlepších v soutěži Top-Ten Masters 2012, a družstva ELM na 1 až 5 místě. Finanční ceny budou ještě losovány pro 5 družstev. Podmínkou je osobní účast a zaplacení registračního polatku.

K tanci a poslechu bude hrát "Hudba od města Vídně" a" Wolkers". Pro účastníky připravujeme tombolu. Lístek do tomboly obdrží každý účastník po zaplacení vkladu Kč 100.-, který použijeme na částečnou úhradu nákladů, spojených s vyhlášením. Dále je možno lístky přikoupit. Občerstvení je připraveno cca na 18 hod. a bude formou švédského stolu. Zveme srdečně všechny účastníky ELM, zvláště pak vyhodnocené, kteří dostali na svoji mailovou adresu, (pokud jí uvedli při registraci), speciální pozvánku.

Před vyhlášením bude probíhat hodnotící VH zástupců klubů a pořadatelů závodů. Je třeba nejvyšší účast, protože se budou projednávat velice závažné skutěčnosti ohledně požadavků na pořadatele závodů, a dále se jedná a sladění kalendáře na r. 2013. KV návrhu jsou i některé změny v praviodlech ELM a pod. Jednání VH bude zahájeno ve 12,00 hod. Zde prosím o dochvilnost.

Noclehy lze objednat dle nabídek  ve vyhledavači internetu.

Olda Horák, předseda komise Master

 

+ Vložit příspěvek

Diskuse


tvorba webových stránek        |        webhosting a servery