Představujeme silniční kolo GT Grade

Silniční kolo GT Grade nezastaví žádné roční období

Americká firma GT už od svého vzniku v roce 1972 vyrábí kola, která jsou symbolem kvality i vítězství, o čemž svědčí její inovativní a odolné rámy, kterými nepohrdnou ani profesionálové. Dopřejte si i vy pohodlnou jízdu za každého počasí, třeba i cestou necestou, a zapomeňte i na čas – ani celodenní jízda na silničním kole GT Grade vás totiž neunaví a zaručeně neomrzí. 

Kolo GT Grade vás rozhodně nenechá v klidu

Není kolo jako kolo - pro GT Grade to platí dvojnásob. Propracované spojení výhod silničního a cyklokrosového kola dalo vzniknout dokonalému výsledku, díky kterému se můžete dopravit do práce po silnici a při cestě domů si vyčistit hlavu jízdou lesem a upustit páru třeba adrenalinovým sjezdem. Jen tak se projet o víkendu – bez cíle a bez omezení. Kus cesty cyklostezkou, a další kousek třeba lesní pěšinkou. Ať už jen sobotní blbnutí s přáteli, nebo nedělní závody – s kolem GT Grade jste zkrátka svými pány. A to i na dovolené – stačit vám bude jen jediné kolo pro jakýkoli povrch  - a vaši cestu za zážitky už nic nezastaví. 

Čím je kolo GT Grade výjimečné?

Chtělo by se říct, že vším, rozhodně je totiž jedinečné. Tuhý rám, komfortní geometrie i vysoká odolnost stejně jako u terénních kol, přitom pohodlí a dokonalé tlumení vibrací. Kola GT Grade přináší na trh dvě karbonové ( Carbon Ultegra, Carbon 105) a čtyři hliníkové varianty (Tiagra, Sora, Claris, GT Grade 105) a jejich nesporné výhody mluví samy za sebe. Kromě přehazovačky a kotoučové brzdy nepřekonatelné značky Shimano vás upoutá možnost osazení blatníků v nenápadných otvorech a na zadním kole pak uchycení řešící snímatelný držák. Tvar řídítek vám možná bude připomínat nezapomenutelnou „favoritku“, silniční oblouky jsou však ve spodní části vyhnuty směrem ven, což zajišťuje vyšší stabilitu v nerovném terénu a následnou lepší ovladatelnost. 

Triple Triangle

Ať už si to jedete silnicí, cyklostezkou, či s bušícím srdcem lesní pěšinou, váš zážitek z jízdy bude vždy plný pohodlí a na nepříjemné drncání si už ani nevzpomenete. Jak dodává Mirek Menšík z internetového portálu GIVE.cz „Postará se o vás specifický a nepřehlédnutelný rám Triple Triangle, díky kterému je zadní stavba nejen výrazná na pohled, ale hlavně příjemná a výhodná při jízdě a stává se dokonalým tlumičem vibrací. Proto jsou kola GT Grade perfektní volbou do různých druhů terénů a umožňují jejich libovolné střídání.“ 

Dual Fibre Dynamics

Dual Fibre Dynamics - to je změna v zaběhlých kolejích. Obvykle dutá trubka zadní vzpěry kola je  nahrazena extrémně úzkou trubkou plnou. Skládá se ze dvou materiálů -  z lehkého karbonu a ultratuhého kompozitového skelného vlákna. Na povrchu karbon, jako dodatečný tlumič vibrací a uvnitř jádro ze skelného vlákna poskytující potřebnou tuhost. Výsledkem tohoto promyšleného spojení je snadnější řízení samotného kola a zároveň menší únavnost jezdce. O pohodlnou jízdu a větší stabilitu se také postará delší zadní stavba a více položená hlavová trubka, ne nadarmo nesoucí název All Day Geo. Nic vás tedy již nezastaví ani neomezí a můžete vyrazit i na celodenní výlet, aniž byste si druhý den museli brát dovolenou nebo si dopřát odpočinkový den. 

Treadroom

Treadroom to je revoluční zadní stavba všech kol GT Grade, která umožňuje širokou paletu možností. Nemusíte se vůbec držet při zdi a spokojit se jen s jedním typem pláště. Díky této technologii můžete své kolo osadit různými typy plášťů a také dezénů v různých šířkách 28c až 35c - od úzkých silničních po širší krosové - a rázem tak z jediného kola máte několik různých variací, které váš požitek z jízdy zcela jistě znásobí. 

Nakonec nelze nezmínit i designový pohled na věc. Kola GT Grade jsou ozdobou mezi koly, a rozhodně nehrozí, že vaše jízda proběhne bez povšimnutí.

www.give.cz/kola-gt

GT Tiagra

GT 105

GT bicycles I

GT bicycles II

 

 

 

 

 

 

+ Vložit příspěvek

Diskuse


tvorba webových stránek        |        webhosting a servery