Vyhlášení EM 2014 a VH zástupců klubů

Pozvánka:

Na VH klubů, zabývajících se cyklistikou masters, která se koná dne 18.10.2014 ve 12,00 hod. v kavárně (1.poschodí) restaurace Centrum v Liberci – Králův háj. Na programu bude zhodnocení sezony 2014, zpráva o tvorbě a  čerpání finančních prostředků, příprava sezony 2015, stanovy spolku Cyklomasters cz, z.s., úpravy pravidel apod.  Kromě zástupců klubů pokládáme za nutnou účast zástupců pořadatelů závodů a zástupců družstev, zaregistrovaných v soutěži družstev. Dostavte se prosím tak, aby jednání mohlo být zahájeno dle časového harmonogramu.

Na slavnostní vyhlášení Extraligy Masters 2014, které se uskuteční dne 18.10.2014 v 16,00 hod. v restauraci Centrum v Liberci, Králův háj. Vyhodnoceno bude v každé bodovací kategorii (po 5-ti letech)  5  nejlepších závodníků (závodnic) kteří dostanou poháry a plakety. Dále bude vyhodnoceno 5 nejlepších z každé kategorie v poháru časovek a v silničním poháru, rovněž formou pohárů a plaket. V průřezové soutěži TOP-TEN bude vyhodnoceno 10 nejlepších a nejlepší  žena. V soutěži družstev bude vyhodnoceno 6 nejlepších družstev finančním oceněním a poháry a další 4 družstva budou vylosována  pro finanční ceny. Zváni jsou nejen ocenění závodníci a závodnice, ale každý z účastníků EM 2014.

Prosím účastníky, aby se dostavili tak, aby bylo možno v 16 hod. zahájit vyhlašování.  Po vyhlášení je připraveno bohaté občerstvení formou rautu, pivo bude jako vždy zdarma. Pak bude následovat zábava, hudba, tanec a oslava sportovních úspěchů. s předpokládaným ukončením ve 24 hodin s případmým prodloužením do 01 hod. Na částečnou úhradu nákladů spojených s pronájmem sálu, hudbou a občerstvením jsme i v letošním roce nuceni  vybírat od každého účastníka i doprovodu 100.- Kč .

Jedná se o slavnostní vyhlášení, není třeba  oblečení jako na ples, ale na druhé straně nelze umožnit vstup účastníkům v čapákách a zpoceném dresu.

Těšíme se na shledání se všemi účastníky,

za řídící výbor soutěže : Olin, Igor a Ludva

 

+ Vložit příspěvek

Diskuse

#295

olin napsal:17.října 2014, 16:16 hod

Vážení přátelé,
děkuji za náměty a připomínky v diskusi, i když jsem předpokládal diskusi trochu bohatší. Vše bude projednávat VH klubů a pořadatelů závodů. Předpokládám, že se s mnohými sejdeme i na vyhlášení, není to jenom pro odměněné, je to setkání všech účastníků EM !! Všem děkuji za účast v letošním ročníku a pořadatelům za neuvěřitelné úsilí při pořádání závodů. Budeme se všichni snažit, aby příští ročník byl zase o něco atraktivnější. Chceme ale dělat silniční cyklistiku, nikoliv maratony nebo cykloralye, při čemž je třeba uznat, že tratě, hlavně ve starších kategoriích jsou krátké, ale zase naopak s ohledem na počet účastníků a jejich nevyrovnanost ve výkonnosti musíme hledat střední cestu. Takže na shledanou zítra, ještě to jistě doladíme !!

#293

Augustin Hoffmann napsal:16.října 2014, 13:57 hod

Vážení přátelé, dovolte mi už naposledy, poznámku k délce našich závodů. Není to názor pouze můj, ale i dalších "závoďáků" té mojí nejstarší kategorie. Cyklistika vždy byla vytrvalostní sport. V jiných sportech /ale i odvětvích cyklistiky/ i ti nejstarší absolvují stejnou délku jako ti mladší. Jenom my absolvujeme mistrovský silniční závod v délce 34 km, které odpovídá spíše kriteriu. Přitom MS ale i M UAC u nás mají délku 105 resp. 100 km. Myslím, že ani zakladatelé veteránské cyklistiky neuvažovali o trase TdMS kratší než 55 km.
A na závěr malé historické srovnání. Mistrovský závod v běhu na lyžích 24. února 1907 / ale i později/ startoval na vrcholu Sněžky a končil v Jilemnici. Závodníci na vrchol Sněžky museli vyjít pěšky po té co se v údolí postarali o dobytek. Pak odstartovali a stopu si samozřejmě prošlapávali sami. A s jakou tehdější výbavou a podpůrnými výživovými doplňky.Ale je to už 110 let. Zdravím Gusta

#292

Jerman Petr,ing napsal:15.října 2014, 16:14 hod

doporučuji řídící komisi Masters ,aby do pravidel následující sezony
zapracoval prhlášení,že nebudeme vědomě používat zakázené
prostředky na zvýšení své výkonnosti.toto prohlášení by měli všichni
před sezonou potvrdit svým podpisem.

#291

Libor Zajíc reagoval na:9.října 2014, 19:25 hod

#290,Jerman Petr,ing 9.října 2014, 14:17 hod

Myslím, že společné mistráky ze Slovenskem nejsou to pravé. Už i eliťákách mě přijde, že to nepřináší efekt. A cestovat někam daleko je taky pro nás amatéry náročné. Společné starty jsou taky blbý nápad, byl v tom pěkný guláš :-)

#290

Jerman Petr,ing napsal:9.října 2014, 14:17 hod

Moje kariéra se sice blíží po mých "pádech"ke konci,ale přesto si
dovoluji jednu poznámku k pravidlům závodů Masters.
Pokud zavedete společné starty bez ohledu na věk,brzo zkončí i celá
extraliga Masters.Je to úplný nesmysl a nechápu nikoho,kdo to může
proasazovat.Vede to jen ke zvýšení problémů s bezpečností a navíc
to v podstatě nic neřeší.

#289

Pepik Koloc napsal:8.října 2014, 20:28 hod

Jsem pro,aby se jezdilo po kategoriích,myslím že sloučením by byly dost zkreseny výsledky.
Společné mistráky se Slovenskem je zajímavá myšlenka,ale mám obavy,že z dlouhá cesta na Slovensko pokud by se tam mistrák konal by odradila z finančních důvodů dost lidí.
Mějte se fajn a ať se daří. S pozdravem Pepik.

#288

František Charvát napsal:8.října 2014, 14:40 hod

Navrhuji, aby částka 1000 Kč, která se rozděluje mezi první 3 na extraligovém závodě, byla rozdělena jinak.
Např. 1. 300 a 2. - 8. místo po 100 Kč.
Důvody? Závodníci se déle zdrží, budou mít větší motivaci a bude třeba více veselo.

Zvažte to, chlapi a ženy.

František Ch.


tvorba webových stránek        |        webhosting a servery