Kriterium Chvaletice - diskvalifikace

Komise Masters byla v diskusi na stránkach Cyklomasters upozorněna, že na kritériu ve Chvaleticích byl v celkových  výsledcích vč. příchozích  v kat. A uveden jako vítěz Ondřej Rybín,  který  "cituji:  byl ještě během působení v Dukle testován pozitivně na EPO a má trest v podobě zákazu závodění do července 2019.

Za toto nedopatření se omlouváme i za pořadatele, pro kterého  je těžko možné každého příchozího bez licence kontrolovat, zda není v trestu ČSC.

Dále jsme se z tohoto důvodu rozhodli, že Ondřej Rybín bude ze závodu dodatečně diskvalifikován a  celkové výsledky týkající se příchozích kat. A a M.  na našich stránkách budou vymazány dokud pořadatel nedodá opravené výsledky. Výsledky registrovaných na stránkách ELM zůstávají - diskvalifikace O. Rybína jako příchozího je neovlivní.
Při této příležitosti bychom chtěli upozornit všechny podobné závodníky v trestu,  že v pravidlech ELM je uvedeno, že se konají dle pravidel ČSC a že  v jakémkoliv závodě ELM platí pro ně zákaz startu stejně jako na akcích pořádaných ČSC.

Dále upozorňujeme, že komise Masters zpracovává pouze výsledky registrovaných v ELM, takže registrace a výsledky týkající se příchozích jsou pouze v kompetenci pořadatelů, proto jakékoliv reklamace týkající se příchozích prosím směřujte v první řadě na pořadatele závodu.

+ Vložit příspěvek

Diskuse


tvorba webových stránek        |        webhosting a servery