registrace EM spuštěna

Vážení přátelé,

byla spuštěna registrace do EM 2015. Registrace se oproti minulým rokům nemění jak v jednotlivcích, tak i ve družstvech. Nejdříve je tedy zapotřebí registrovat do EM jednotlivce, potom z již registrovaných se vybere a zaregistruje družstvo.

POZOR!! Dle rozhodnutí VH bude nutné se na každý jednotlivý závod přihlásit !! K tomuto je v kalendáři závodů u příslušného závodu nová ikonka - panáček. Po jeho prokliku se objeví obrazovka kam je nutno zadat Vaše startovní číslo, a přihláška se potvrzuje zadáním Vašeho data narození, které musí souhlasit s datem v registraci do EM. Potvrzení přihlášky si můžete zkontrolovat po obnově dat internetu na startovní listině pro dotyčný závod. Přihlášky na závody je možno dávat až po objevení přihlašovací ikonky. 

Na rozdíl od minulých let jsme snížili registrační poplatek na 150 Kč (není vyloučeno s ohledem na pojištění jeho zvýšení na 170.- Kč) a připustili jsme přihlášení i přímo na místě závodu, ale po předchozí registraci za poplatek 50.- Kč, nebo bez registrace za 100.- Kč ke startovnému. Vše bude vybírat pořadatel závodu, registarční poplatek se tedy neplatí předem, ale ne prvém závodě oproti výdeji startovního čísla.

Blahopřeji prvnímu nargistrovanému závodníkovi Frantovi Fiřtovi, který jako bonus za rychlost nebude platit registrační polatek.

+ Vložit příspěvek

Diskuse


tvorba webových stránek        |        webhosting a servery