Novinky v Masters

Výsledky Svijany

26.července 2020

Výsledky najdete na https://my.raceresult.com/155775/
Pořadatel se ještě jednou omlouvá za technické komplikace, které měli výrazný dopad na prodloužení doby při zpracování výsledků.

Svijany - přihlášky neregistrovaní v ELM

20.července 2020

Pro urychlení prezentace je možné pro neregistrované závodníky pro přihlášku využít e-mail vbradna@koop.cz. Přihláška musí obsahovat jméno a příjemní, rok narození, kategorii a název klubu. Uzávěrka přihlášek je v pátek 24.7. v 18 hodin. Po té už jenom na místě při prezentaci vyplněním přihlášky.

Sezemice v novém termínu

19.července 2020

Sezemice se uskuteční v novém termínu 12. - 13.9. 2020. V sobotu časovka, v neděli silnice.

Výsledky závodů MR v časovce a závodů v Roudnici

13.července 2020

V uplynulých dvou víkendech se konalo hned 5 závodů zařazených v kalendáři ELM. Přes veškeré letošní potíže a navíc přes komplikace na tratích se podařilo pořadatelům závody úspěšně uspořádat, za což jim patří jistě dík od všech účastníků. Výsledky závodů MR v časovce jednotlivců a dvojic v Sokolově z uplynulého víkendu jsou k nahlédnutí v sekci Články s diskusí. Výsledky všech tří předchozích závodů v Roudnici je možné si prohlédnout na stránkách: https://www.sportt.cz/racesResults

MČR v časovce dvojic

13.července 2020

Mistrovství ČR v časovce jednotlivců

13.července 2020

Časovky Sokolov - změna trasy

2.července 2020

Upozornění MR v časovce jednotlivců i dvojic v Sokolově se pojede vzhledem k neočekávané uzávěrce na jiné trati. Mapka viz odkaz:https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=12.5949696&y=50.1330946&z=13&rc=9ckQoxYBYR9crmbxYKIV&rs=coor&rs=coor&ri;=&ri;=&mrp;={"c":111}&xc;=[]&rut=1
Na této trati se jelo MR před několika lety dvakrát tam a zpět s tím, že start a cíl bude přibližně v místě, kde byla otáčka. Děkujeme pořadateli, že se mu podařilo tuto změnu na poslední chvíli projednat.
Další informace pro startující, kteří změnili kategorii - musí se přihlásit jako příchozí až v kanceláři závodu, kde dostanou startovní číslo pro příchozí za stejnou cenu jako předem přihlášení. (To bohužel bude platit pro všechny závody v této sezóně). Pro časovku jednotlivců pro MR je nutná licence kategorie MASTERS. Držitelé licence ELITE mohou startovat pouze v kat. M bez ohledu na věk.

Výsledky Rašovka

29.června 2020

Do sekce články byly přidány výsledky z Rašovky.

Anketa Naši sponzoři
  • Sponzor internetu
  • Sponzor startovních čísel
  • Partner soutěže
  • Partner soutěže
  • Partner soutěže

tvorba webových stránek        |        webhosting a servery